2012. január 18., szerda

52,9 kiló, megállíthatatlanul lefelé :)

Annyira durva, hogy mennyire működik ez a diéta. Most eljött a pont, hogy el kell döntenem, hogy mit akarok. Menni tovább ezen az úton és az utolsó zsírt is ki akarom tolni magamból a kocka has versenyért feláldozva, a "van mit fogni" rajtam és végigcsinálni a mentális harcot, vagy szüneteltetem, illetőleg tartom a súlyom és visszatérek megint, vagy feladom az egészet. Azaz igazság, hogy magam sem tudom, mert maga a versenyt kibaszottul élvezem.

Aztán tegnap volt a Clair kocsma e havi alkalma. Jó nagy szar volt, leszámítva, hogy Misi megint mondott pár dolgot, ami szöget ütött. Egy bizonyos látásmódot osztott meg velem, amit eddig nem is gondoltam át. Ez most filozofálós gondolatsor lesz egyetlen dologról. A témakör a reklámügynökségek, hogy miben rejlik az erő?! Az erő a csapatban van, hogy van egy nagyon erős grafikusi bázis, ami a jól végzett munkával stabilan tartja a céget.
Általában a nagy nemzetközi múltú ügynökségek nyomják magukat a kreatív.hu-n vagy különböző reklámversenyeken, ahol aztán csak bizonyos kiemelt/csókos emberek vannak értékelve (a team meg kb le van szarva), pedig az érdem nem pusztán az ő teljesítményük, hanem a csapaté, nálunk ez olajozottan működik szemben pl egy Ogilvyvel. Ez a csapat szellem az erő, amitől valami jól működik név nélkül is. Hát igen, mikor visszagondolok az Ogilvys időkre, már tudom, hogy ez egy szar volt, amitől folyton kisebbségi komplexusom volt és sokszor nullának/kívülállónak éreztem magamat, nem éreztem magaménak a cég sikerét. Ja igen és egy bizonyíték: majdnem 40-en vagyunk a Clairbe, ellenben az Ogilvy kreatív csapata jelenleg kb 10 fő :D

Nincsenek megjegyzések: