2012. február 24., péntek

Rejtély megoldva!

Hihetetlen, hogy végre egyszer pozitív tapasztalatom van az emberekkel. Valahogy már teljesen kiábrándultam és nagyon negatív képem van kevés kivétellel, viszont most kicsit lelkileg jólesett a tegnapi tapasztalat. A tagadó lakótársam nemcsak bevallotta, hogy ő volt, hanem azt is mondta, hogy vesz nekem egy csizmát. No persze ezt nem fogadtam el, mert nagyon bízom benne, hogy lehet valahogy javítani, viszont ami rossz hír, hogy sajnos a folt olajos jellegű, ugyanis kiderült, hogy beigazolódott az egyik teóriám, azaz a táskából folyt ki. Úgyhogy most úgy állunk, hogy holnap megyünk cipészhez és lesz ami lesz.

Aztán annyi a jó hír, hogy holnap holnapután szakdogát írok. Mert mostmár MUSZÁJ! Megint kezdődik a túlélőtábor érzés :(

Ami viszont lelkesít, hogy tavasz érzésem van! Hihetetlen megkönnyebbülés és jókedv tör rám miatta. Hirtelen megjön mindenhez a kedvem (ettől csak még inkább fogság érzés a dogaírás) és úgy csinálnék mindent. Nemsokára felkészítem a bicajomat az első útjára és az a tervem, hogy idén mégtöbbet akarok tekerni mint tavaly, valahogy jó lenne rászokni, hogy azzal járjak be dolgozni.

Nincsenek megjegyzések: