2018. október 28., vasárnap

13. hét

Viszlát első trimeszter, hello második trimeszter! :)
Ez egy csoda volt. 12+3 héten voltam genetikai UH-n és megtörtént a kombinált teszt és a nifty teszt is. Egyelőre még csak a genetikai UH eredményének vagyunk birtokában, úgyhogy még mindig várat magára a postolás, de eddig tökéletesen alakult minden. Ez egy nagyon különleges élmény. Persze az elején tele voltunk félelemmel, már legalábbis én, emiatt iszonyatosan feszült voltam, mert én még azt is beképzeltem magamnak, hogy már ott sincs a babóca, aztán mikor elkezdte a szonográfus nő a nézelődést és egyre-egyre mondta, hogy mit ellenőriz és minden normális, egyre nyugodtabb lettem. Ahogyan láttam a pici kis combocskáit, én ismét megint azt éreztem, hogy ennél aranyosabb látvány nem létezik a világon. Kaptunk egy csomó képet, meg videót is pendrive-on, de csak párat töltök fel, de ezen is látszik, hogy áll a kis drágaságunk.





Súlya/nagysága alapján 13+4 napos lennék, tehát előnyben van picit, de ezek itt persze csak milliméterek. Most CRL: 7,45 cm, súlya kis 30 grammos :)

Fejlődik szépen, és szép az orrcsontja, meg a tarkóredők is rendben vannak, ezek a down-kór miatt fontos infók. A szervek szépen működnek, végtagok is megvannak. Szíve 157 bpm-el ver.

Én is kicsit megkönnyebbültem, a múltheti róka óta mondhatom, hogy egyre ritkább a hányinger és egyéb rosszullétek, illetve volt már egy olyan nap is, amikor minden tünet elmúlt... őszintén az meg a másik véglet, és azon kezdtem aggódni, hogy nehogy baj legyen.

Összességében virgonc kis baba, imádatos látni, ahogyan ficánkol, és végre berendelhetem az első kismama dolgokat is, mint biztonságiöv terelő, meg gatyák végre. Boldogok vagyunk és hálásak, hogy eddig minden rendben zajlik.

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Hát ezt bekönnyeztem! :)
Úgy örülök Nektek!!! :)
Nagyoooon!!!!

Kata írta...

De cuki vagy, köszönjük szépen, erre a napra iszonyú jó visszaemlékezni. Imádom a kis combocskáját :)

avvilibber28 írta...

There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice factors in options also. casino slots