2010. január 27., szerda

Vééééééégre ...

...eredmény a láthatáron :). Mostmár kijelenthetem, bár még nem hivatalos papirozásilag: felvettek (március 1-től) :))))!

Nézzük mit tettem érte:
3 forduló volt. Az elsőn elbeszélgettünk egymással, így utólag azt hiszem ez volt a legegyszerűbb forduló, de persze ez sem igaz így, hiszen nem tudhatod, hogy a munkaadó mit keres: kreativitást, munkabírást, tapasztalatot? ... Nosch, szerencsére most ugyanazt kerestük és találtuk minkét oldalról, így jöhetett a második menet: egy építészeti cég arculat tervezése, valamint kampány tervezése - melyből végül 30 oldalas prezi kerekedett. Itt már majd egy hónap és vagy 150 óra munka benne volt. Ekkor következett az uccsó, a harmadik forduló, ekkor már csak kb hárman lehettünk versenyben: próbanap. Két feladat egy 180 oldalas arculati kézikönyvre építve (s persze, csak az arculat feldolgozása kb 3 órát vett igénybe).

Végül ígéretet kaptam tanulás szponzorációra (pl flash tanfolyam) és jelentősen magasabb bér, mint Ogilvyben. (A cég nevét még nem írom le, majd ha kezemben a papír.)

A legjobb érzés az egészben, hogy visszakapom az életemet végre és nem a napi küzdés lesz a központi problémakör.
Szívből köszönöm minden barátomnak, (ex)kollégámnak, családtagomnak a szorítást, a lelkisegélyt... mely tudom néha nyomasztó volt és talán már unalmas is. Ha nem lettetek volna, lelkileg nem tudtam volna átvészelni!!!

És h mit csinálok március 1-ig? Csekélységet :)... rendbe teszem az életem :), de erről úgyis írom a napi post-ot, mostmár minden bizonnyal sokkal sűrűbben! :)

1 megjegyzés:

Dorothy írta...

Gratula!!! :)
Végre mindennap kapunk egy kis Katica post-át!
Ezzz azzz!!!
ügyi vagy!!!