2011. április 5., kedd

Először is ez úton is köszönöm...

...Gergőnek, hogy megszabadított az undorító sörényemtől. És már nagyon várom a holnapi Vapianozást veletek :).

Tegnap indult a BAM! (bringázz a munkádba) kampány. 8-szor kell betekerni melóba kampányidőszak alatt... tök izgalmas. Pláne, hogy az Ogilvyben részt vettem ebben és lett oklevelem :).
Más! Szerencsére múlthéten meg a héten elkezdtem bepótolni az elmaradt baráti szálakat, remélem a hétvégéig mindenkivel sikerül felvennem legalább egy minimális szinten a kapcsolatot. Őszintén szólva nagyon zavar, hogy mindenkit elhanyagoltam a túlórák miatt, de talán megértik, hogy nem sok választásom volt... Fura, de mostanában elég sok belső vívódást élek át melóhelyen is, mert ugye közeleg a próbaidő vége, közeleg a kritikus pillanat, mikor kiderül, hogy hogyan tovább. Őszintén szólva olyan jól érzem magam ennél a cégnél, hogy most több évet képzelek ide... sőt, amennyit csak lehet.
Viszont ami egyfolytában nyomaszt, hogy jön a vizsgaidőszak és ezzel együtt az évfolyamdolgozat meg a parahegyek, meg a kevés pihenés, meg a túlélés. Semmi kedvem nincs hozzá, de a kedvemnél csak az energiám kevesebb. Persze ez nem azt jeleni, hogy nem fogom csinálni, csak most valahogy nagyon nehéz neki indulni.

Nincsenek megjegyzések: