2009. szeptember 2., szerda

Találkozások

Tegnap este sörözés ürügyén találkoztunk Móval, kivel mostanában egyre ritkábban sikerül összehoznunk ezeket az élő talikat. Kiültünk a Duna partra a naplementében. Kellemes volt az időjárás is és a beszélgetés is. Mostanában nagyon felgyorsult az életem, így ha egy hét is kiesik, már egy csomó élményről kell beszámolnom.

Egyébként ma is kapcsolat tartó napom van: Uncsitesómmal ebédeltem. Nagyon jó kajázdát találtunk. A kilátás pazar (Parlament), a kaja is nagyon jó, és ahhoz képest, h Kossuth tér, még az árak is megfelelőek. Az a baj az ilyen kajálós talikba, hogy nagyon kevés idő van a beszélgetésre, és esetünkben most az egész nyarat be kellett pótolni... hát maradt téma jövőhétre is :). Viszont meghívtam Zsoltit már most az stornyai szüretre, aminek most is (mint ahogy tavaly is) nagyon örült.

Holnap Gergő+Rencsi tali lesz hajvágással egybekötve, és valamikor elvileg PRS is hazaérkezik már Ibizáról, ergó vele is lesz valami program. Pénteken meg lesz céges bye-bye buli. Úgyhogy program van bőséggel, csak energia is legyen hozzá :).

Nincsenek megjegyzések: