2009. szeptember 26., szombat

szellemi megpróbáltatások

Bár lelkileg rom vagyok, tegnap mégis elmentünk Gergővel és Rencsivel szórakozni picit. Megnéztünk egy filmet... az életem első 3D filmjét: A végső állomást. Maga a technológia véleményem szerint még bőven tud fejlődni, de azért 10 évvel ezelőtt tuti nem tudtam volna elképzelni, hogy ilyen is létezhet valaha. Az este ismételten szuperre sikeredett. Rencsi és Gergő ismételten egy hullámon rezgett velem. Szeretlek benneteket srácok (L)...HEY! Mozi után összefutottunk PRSsal, így be is tudtam mutatni őket egymásnak, majd beültünk egy mekibe (hova máshova). A téma mindvégig teljes izgalommal töltött el, ugyanis a természet feletti dolgokról és a szellem világról osztottuk meg tapasztalatainkat és egyéb hiedelmeinket. A legérdekesebb mindenféleképpen ez a fénykép, melyek azóta sem sikerül megfejtenem:
Szerinted hány embert tartalmaz? Jól nézd meg!!! A helyes válasz kettőt (és egy szellemet?). Rencsi biztosan állítja hogy, ő csinálta a képet és csak két embert fotózott le, továbbá nem is volt rajta kívül lány még a környéken sem (pedig a képen jól látható, hogy a középső lány. Ezenkívül kicsi az üreg... hogy férne el a harmadik ember? Szal ha valaki egy kézzel fogható/okos választ tudna, azt nagyon kiváncsian meghallgatnám.

Ma meg agytágítás volt... extra kimerítő. 12 óra. Ezt az adag szellemi terméket nem tudom hova tenni... lehet lassan elkezd nőni a fejem?

Nincsenek megjegyzések: