2020. május 19., kedd

Egy infóval közelebb

Tegnap hívta Zsolti a leendő építkezési vállalkozónkat néhány infó egyeztetése miatt. És bumm, egy újabb nem kellemes infót tudtunk meg. Itt a 16. kerületben úgy néz ki, hogy bizonyos részeken (belsőbb részeken, pl Sashalom) szabályozni fogják az ikerház építést, azaz azon a részen nem lehet majd ikerházat építeni. Ez várhatóan szeptembertől fog életbe lépni (de persze nem 100%, de már évek óta próbálják életbe léptetni ezt a szabályzást). Egyrészről megértem, mert nagyon sok terület osztódott így kétfelé, másrészt viszont nem örülök neki, mert a mi egyéni érdekeink szempontjából pont nem jól jön ki, így valszeg elesünk bizonyos helyszínek lehetőségétől. Nem kifejezetten szerettünk volna arra a részre menni, de az így sem nagy lehetőségek még osztódni kezdtek.

Egyre inkább érzem, hogy ez a ház projekt nagyon hosszú és durva lesz, és később fogunk sokkal a végére érni, mint ahogyan azt tervezzük. Csak ezzel együtt tényleg egyre jobban aggódom Marci miatt, hogy tényleg semmi tere nem lesz, még most rendben van, hogy nincs szobája, de ez már csak 1-2 évig okés így, és ha egy évet számolok maga az építkezésre, akkor kiszámolható, hogy a probléma egy év múlva már égetni fog.

Munkáim ebben a hónapban fogják elérni az eddigi mélypontot, pedig jól indult. Remélem nem fogunk addig eljutni, hogy szoronganunk kell ezen is.

Nem szeretem ezt az évet, pedig szerettem volna szeretni.

Nincsenek megjegyzések: