2019. január 7., hétfő

23. hét

Összeszaladtak a dolgok, mert időközben megint kiderült, hogy lemaradásban vagyunk, ugyanis már két hónapja jogosultak vagyunk család támogatásra, a családi adókedvezményre, így ehhez vagy egy éves bejegyzett élettársi viszony kell, vagy házasság. Nálunk végül utóbbi lesz, mert ugye karácsonykor megtörtént a csoda, és a drágám megkért. Úgyhogy indulhatnak a dolgok több szálon, házasság/gyűrű intézés, adókedvezmény jogosultságok intézése, és persze nem utolsó sorban baba dolgok, vizsgálatok/vásárlások. A héten lesz néhány randim, védőnővel és nődokival... és persze nem ártana dolgozni is.

Bementem háziorvoshoz (vártam másfél órát a sok beteg között, mert a telót nem veszik fel sajnos hiába hívtam 100x) a hepatitis leletemért, erre kiderült szeptember óta nem érkezett meg... azt mondták max egy hónap és addig meg próbálkozzak telón időnként (mondjuk ezzel kicsit szkeptikus vagyok, mert ma pl ugye nem sikerült, hiába csörgött ki).

Megjött kisbabánk első cucca ever. Jaj jobban örülök mintha a sajátom lenne, annyira tetszik ez az áramvonalas forma. És csak 10,8 kiló, babakocsik általában nehezebbek Quinny pl 4 kilóval... durva!


Ciculínó már befogadta
A héten nagyon fura tüneteim voltak, hét közepe körül egy egész napon keresztül tartó bőrviszketés az egész testemben (nem tudtam eldönteni, hogy azért mert ez valaminek a jele, vagy mert száraz a bőröm a sok hormonváltozás miatt), pénteken vagy szombaton orrfújáskor kicsit véres dolgok jöttek ki onnan, szombaton meg egy nagyon fura mellfájdalom a hideg hatására kint, annyira erős fura fájdalom, mintha savat öntöttek volna rá. Ezeket a tüneteket semmi más számlájára nem tudom felírni, csak egyértelműen a terhesség hatására, nem volt kellemes.

Nincsenek megjegyzések: